Vi forhandler
Novoferm
Side- og gangdøre

SIDEDØR
SIDEDØR
SIDEDØR

Hvorfor vælge
Side- og gangdøre

Når du ikke ønsker at åbne hele porten, blot for at trække cyklen ud eller hente en skruetrækker i garagen, er her løsningen.

Til alle garageporte kan du få en sidedør med samme udseende. Sidedøren kan fås i alle portprægninger og farver, i standardstørrelser med venstre eller højre anslag – med indvendigt eller udvendigt anslag og tilmed også i specialstørrelser, efter dit behov.

Sidedøre til ledhejseporte og vippeporte

Til alle ledhejseporte og vippeporte kan du få en sidedør i samme udseende.

Alle sidedøre er fremstillet af aluminiumprofiler i høj kvalitet. Dørbladsfyldningerne er dobbeltvæggede og består af galvaniseret stålplade og har en kerne af hårdt PUR-skum. Alle dørbladsrammer er fremstillet af aluminium, som garanterer en høj vejrbestandighed De robust forarbejdede hængsler sørger for, at døren åbner og lukker præcist.

Der er pasende karme til hver dør. Alt efter monteringssituationen findes der tre karmtyper:

Blokkarm (åbner indad eller udad)

Hjørnekarm 3 eller 4 sider

Klemmekarm 3 sider til færdige garager.

Sidedøre fås også i massivt træ og med mulighed for fyldninger.

Gangdøre til ledhejseporte

Hvis din garage er for smal til at få monteret en sidedør, findes der også en løsning på det. Du kan få monteret en integreret gangdør i alle ISO45 ledhejseporte – op til 5 m.

Gennemgangsbredden er på 85 cm – dog kun 60 cm ved kassetteprægning og du er fortsat garanteret perfekt, dobbeltvægget varmeisolering. Aluminiumsdørtærskel på kun 24 mm.

check brochure for mere information

At designe en sidedør eller gangdør

Sidedørenes aluprofiler udføres ved foliebelagte farvenuancer og strukturoverfalder i en nuance, der passer til.

Sidedørene fås i et stort udvalg af portprægninger, overflader, strukturer og farver. Dørene leveres som standard med rundt håndtag og nøgleskilt i sort og sikkerhedslås.

Sidedøre (kun ISO45) fås i diskret åremønstret Woodgrain eller i den elegante, glatte overflade Noblesse
Dertil kan man, udover standardfarven Trakfikhvid, vælge mellem prisbillige, slutlakerede Super-color / foretrukne farver og næsten alle RAL-farver.
Sidedøre (kun ISO45) fås i seks forskellige, vejrbestandige, slutbehandlede foliebelægninger i autentisk, rustikt træmønster med glat overflade. Du kan bestille træmønster til Stor ribbe, Stor Lamel og delvist Kassette (kun Golden oak, Dark oak og Mahagoni oak)
Sidedøre (kun ISO45) og gangdøre fås i fire dekorative, slutbehandlede, vejrbestandige, silkematte satin overflader med lav tilsmudsnings-tendens.

Priser side- & gangdøre

Vi anbefaler, at du kontakter os, for at få den mest nøjagtige pris på din nye side- eller gangdør.

Vi hjælper dig gerne med at finde den helt rigtige port løsning efter dine ønsker og behov.