Om KST montage & Teknik

KST Montage & Teknik ejes og drives af Anders K. S. Tharbensen.

Når du kontakter KST Montage & Teknik, kan du være sikker på, at blive mødt af høj faglighed og engagement.

Vi sætter en stor ære i, at give dig som kunde, den bedste serviceydelse, hvor vi først er tilfredse, når du er tilfreds.

KST
Montage

KST Montage & Teknik er en lille virksomhed i den store portbranche. Vi er grundlagt i foråret 2020 med en vision om, at være blandt de mest servicemindede i branchen.

Netop fordi vi er en lille virksomhed, kan du forvente en høj personlig service, der tager udgangspunkt i dine ønsker og behov.

Vi har flere års erfaring inden for salg, service, montage, teknik og automatik.

Som forhandler af Novoferm garageporte og -døre til private og industriporte til erhverv, kan du være helt sikker på, at vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige port løsning efter dine ønsker og behov.

Vi er leveringsdygtige i et stort udvalg af ledhejseporte, vippeporte, duoporte, garagedøre og komplet automatik og tilbehør til private.

Du kan finde din nye garageport i et stort udvalg af farver og designvariationer og kan dermed skabe en helt unik garageport, der passer til dit hus og personlige stil.

Til erhverv er vi leveringsdygtige i et udvalg af industrielle ledhejseporte, hurtigporte og rulleporte. Ligeledes forhandler vi komplet automatik og tilbehør til erhverv.

Anders K. S. Tharbensen

"

KST Montage & Teknik // Ejer

Anders Tharbensen

Min vision med KST Montage & Teknik er, at være blandt de mest servicemindede i branchen. Intet er vigtigere end at levere en personlig service med kvalificeret, faglig engagement, hvor intet bliver overladt til tilfældighederne. Vi følger opgaven helt til ‘ports’ og er ikke tilfredse, før du er tilfreds.

Det siger vores kunder: