Spring til indhold

Odderupvej 15

6880 Tarm

+45 26130451

Lad os få en dialog om dit projekt

info@kstmontageogteknik.dk

Vi besvarer hurtigst muligt

Om KST Montage & Teknik

Ejes og drives af Anders K. S. Tharbensen
kontakt

KST Montage & Teknik er en lille virksomhed i den store port-branche. Vi er grundlagt i foråret 2020 med en vision om, at være blandt de mest servicemindede i branchen.

Netop fordi vi er en lille virksomhed, kan du forvente en høj, personlig service, der tager udgangspunkt i dine ønsker og behov. Vi bestræber os på at yde den bedste service uden at gå på kompromis med kvalitet.

Vi ønsker at levere en personlig service med kvalificeret, faglig engagement, hvor intet bliver overladt til tilfældighederne. Vi følger opgaven helt til dørs og garanterer, at du ikke blot bliver et nummer i køen.

Vi har flere års erfaring inden for salg, service, montage, teknik og automatik.

Hos KST Montage & Teknik er vi bl.a. forhandler af Novoferm & Condoor garageporte, industriporte, -døre og automatik, hvilket sikrer dig et udvalg af højtydende porte, hvor kvaliteten er helt i top.

Udover vores forhandlinger af ovenstående producenter har vi også samarbejde med flere andre danske og udenlandske leverandører, hvorfor du altid kan kontakte os, såfremt du måtte ønske noget specifikt, som du ikke kan finde information på her på vores hjemmeside. 

Vi har med vore gode samarbejdspartnere og leverandører mulighed for, at levere en lang række automatiske løsninger, der matcher ethvert behov. 

''Super rådgivning , gode varer og perfekt montage , kan varmt anbefales , alle aftaler holdt til punkt og prikke''

-- Peter Christensen

Ofte stillede spørgsmål

Her er nogle af de spørgsmål, som vi ofte bliver stillet. Du er altid velkommen til at kontakte os, såfremt du måtte have brug for råd og vejledning eller ønsker hjælp til opmåling og bestilling.

Du kan nemt måle op til din nye garageport selv. Du kan finde en guide her: Vejledning til opmåling ledhejseport

Vi kommer gerne forbi til en opmåling og dialog om muligheder, ønsker og krav.

Du kan hos os købe din nye port til selvmontage og dermed selv montere din nye garageport. Vi er naturligvis behjælpelig med råd og vejledning.

Vi har et stort udvalg af tilbehør og automatik til porte. Du er velkommen til at kontakte os for et konkret tilbud.

Ja. Det er vigtigt, at du har klargjort garagen inden vi kommer. Du kan læse vores forudsætninger for garageport montage her.

En ledhejseport monteres på indvendig side af mur – det vil sige bag porthullet.

Vores ledhejseporte kræver min. 10 cm fri og skruefast underlag på hver side af porthul. Vores ledhejseporte kræver fra min. 10 cm fri og skruefast underlag over porthul – alt efter skinnetype.

Nej, din ledhejseport vil ikke tage plads i din indkørsel, da den kører lodret op og ind under loftet i din garage.

Oplever du problemer med din garageport, så kommer vi gerne forbi til en reparation eller laver et uforpligtende tilbud på nyt, hvis det ikke kan lade sig gøre at reparere.

Der er intet lovpligtigt krav om service af garageporte. Vi anbefaler dog, at din port min. én gang årligt får et service-eftersyn.