Vi forhandler
Novoferm
Vippeporte

VIPPEPORT
VIPPEPORT
VIPPEPORT

Hvorfor vælge en
vippeport

Vippeporten er en velkendt klassiker i garagen. Den fås i to modeller – enten af stål eller af træ. En vippeport består af en etfløjs, galvaniseret portblad, som bevæges via løftearme med udligningsfjedre i siderne. Ved benyttelse af en vippeport, vippes portbladet ud og der skal derfor medregnes plads foran porten til dette. Det er muligt at benytte vippeporten manuelt eller ved at tilkøbe et elektrisk drev.

Vippeport kvalitet & design

Garanti

Alle vippeporte fra Novoferm er produceret efter kvalitetsstyringssystemet DIN ISO 9001 og opfylder kravene i den europæiske standard for portproduktion EN 13241-1

Novoferm yder 10 års garanti på alle vippeporte af stål og 5 års garanti på alle vippeporte af træ.

Design

Det er muligt at designe en unik vippeport fra Novoferm. Et stort udvalg af varianter i ribbe- og kassetteprægning samt fyldninger i massivt træ. Fås i Super-color og flere RAL-farver.

Dertil kan købes udstyr som f.eks. ruder, lyslister, greb, drivmekanismer, knapper og håndsendere.

En vippeport fra Novoferm har høj kvalitet og sikkerhed.

En vippeport er fremstillet af varmgalvaniseret finplade og en grundlakering af elektrostatisk indbrændings-pulverlakering på polyesterbasis, som beskytter porten dobbelt mod korrison.

Blokramme, portbladsramme, løftearme, styringsskinner, samt alle beslagdele er ligeledes galvaniseret. Vridningsstiv, gennemgående, sammensvejsede rammehjørner og hulrammeprofiler med tværstivere sørger for højeste stabilitet.

En vippeport fra Novoferm med drev er udstyret med en selvovervågende frakoblingsautomatik – derved vil porten automatisk under lukning, stoppe og åbne igen, hvis den møder den mindste form for modstand.

Vippeporten har kraftfulde, tredobbelte trækfjederpakker, som sørger for fjederlet betjeningskomfort kombineret med højeste sikkerhed.

Specialkonstruerede løftearmslejer gør det nemt at åbne og lukke vippeporten – enten manuelt eller med elektrisk drev.

Den gulv-uafhængige horisontale aflåsning med massive bolte i sidekarmene er manipulationssikker, da den ikke kan nås udefra, ej heller med værktøj.

check brochure for mere information

At designe en vippeport

Mulighederne er mange, når du skal designe en vippeport fra Novoferm – både til stålporte og træporte.

Der findes et stort udvalg af prægninger, Super-color og RAL-farver. Tilvalg af ruder og porthåndtag af kunststof og aluminium.

De viste illustrationer er portbladsstørrelse 2500 x 2125 mm. - andre størrelser kan afvige fra det viste. Novoferms porte af massivt træ påføres fra fabrikken en farveløs grunding for at beskytte mod skadedyr og blåsplint.
Det er obligatorisk at behandle porte af massivt træ med træbeskyttelse inden montering for at beskytte dem optimalt mod vind og vejr samt UV-stråler.
Vippeporte i stål fås som standard i trafikhvid men andre Super-color / foretrukne farver er også muligt. Mod en merpris kan din nye vippeport fås i næsten alle farveønsker - med undtagelse af nogle få metallic-, lys- og perleeffektfarver samt nogle særligt mørke nuancer.
Til din vippeport af stål findes et udvalg af ruder. Afhængig af portprægningen kan ribbeporte forsynes med vandrette eller lodrette lysåbninger. Kassetteprægninger fås kun med lodrette lysåbninger.
Alle vinduer fås valgfrit med klar eller krystalklar 3 mm. akrylglas dobbeltrude. Dimensioner: ca. 390 x 190 mm.
LED-belysning viser din port i skarpt lys med et meget lavt strømforbrug. Belysningen er vejrbeskyttet og giver regelmæssig fordeling af lys over portens bredde med 4, 6 eller 8 LED'er indtil 3000, 4000 eller 5000 mm. bred port.
Pladsbesparende montering under garagens underligger - kun 2 cm i højden og 4 cm i bredden.
Kan styres via 2-kanals håndsender og separat betjening uafhængigt af drevfunktion muligt.
Lang levetid med LED-teknik - inkl. nettransformer 230V/12V.

Til alle vippeporte er det muligt at tilkøbe garageportdrev og tilbehør. Klik på knappen for at læse mere om automatik og tilbehør

Priser vippeporte

Vi anbefaler, at du kontakter os, for at få den mest nøjagtige pris på din nye vippeport, da prisen varierer efter portens størrelse, design og udstyr.

Vi hjælper dig gerne med at finde den helt rigtige port løsning efter dine ønsker og behov.