Spring til indhold

Odderupvej 15

6880 Tarm

+45 26130451

Lad os få en dialog om dit projekt

info@kstmontageogteknik.dk

Vi besvarer hurtigst muligt

Vi forhandler
Novoferm
ledhejseporte

LEDHEJSEPORT
LEDHEJSEPORT
LEDHEJSEPORT
LEDHEJSEPORT
LEDHEJSEPORT

Hvorfor vælge en
ledhejseport

Ledhejseporte fra Novoferm fås i tre sektionstykkelser – ISO20, med en sektionstykkelse på 20 mm., som ofte bruges i mindre, ikke-isolerede garager. ISO45, med en sektionstykkelse på 45 mm., som er den mest anvendte i private hjem samt ISO70, med en sektionstykkelse på 70 mm., som giver helt optimale isoleringsegenskaber. Alle porte og drivmekanismer fra Novoferm er produceret i overensstemmelse med de skrappe krav fra kvalitetsstyringssystemet DIN ISO 9001. Alle ledhejse-systemer opfylder de krav, som den europæiske produktstandard DIN EN 13241-1 kræver til porte. Alle garageportdrev er afprøvet med hver Novoferm garageport og opfylder de aktuelt gældende standarder og lovkrav. Certificerede garageporte fra Novoferm er TÜV-testet og yder sikkerhed på højeste niveau.

ledhejseporte fordele

Garanti

Novoferm yder 10 års garanti på alle stål-ledhejseporte, som bærer deres kvalitetsstempel. Der ydes 5 års garanti på foliebeklædte porte og porte med strukturoverflader. Samt 5 års garanti på mekanik, motor og motorstyring.

Sikkerhed

Med fingerklemsbeskyttelse og fjederbrudsikring (ISO45), er du garanteret en port med sikkerheden i top. Certificerede ledhejseporte er TÜV-testet (indbrudsforebyggelse) og det er muligt at tilvælge et monteringssæt for ekstra indbrudsforebyggelse.

Isolering

Alle ledhejseporte har en kerne af hårdt PUR-skum, som garanterer en høj isolering. Derudover er garageportdrev med energibesparende LED-belysning og bruger kun 0,5 watt på standby. Et thermo-karmsæt kan give op til 15% bedre isolering.

Komfort og funktionalitet

Med en ledhejseport fra Novofermfår du høj komfort, sikkerhed og optimal pladsudnyttelse. Porten monteres altid på indvendig side, som giver optimal pladsudnyttelse i portåbningen.

Porten åbner lodret og kører ind under loftet i garagen og kræver derfor ikke plads foran porten. Du kan med fordel udskifte din gamle vippeport til en ledhejseport og derved opnå en større portåbning, da ledhejseporten monteres på bagsiden af muren. Ejer du en muret eller præfabrikeret garage er det heller ikke noget problem. Novoferms renoveringsporte fås i de fleste gamle portmål. Du sparer derved de dyre omkostninger af en ombygning af garageåbningen og monteres den nye ledhejseport bag garageåbningen, bliver din gennemkørsel bredere end før.

Skal ledhejseporten monteres foran garageåbningen pga. pladsmangel, er det muligt at få et blændrammesæt i aluminium i høj kvalitet til indramningen.

Kvalitet og energieffektivitet

En garageport udsættes dagligt for vind og vejr og skal samtidig fungere problemfrit døgnet rundt. Derfor er konstruktionen vigtig. Alle ledhejseporte af stål har dobbelt isolering og er benævnt efter isoleringstykkelse. Fra den billigere ISO20 til den eksklusive ISO45, som har et større udvalg af udstyr. De enkelte portsektioner er fremstillet af galvaniseret finplade og lakeres med en modstandsdygtig polyesterbaseret lak. Alle vinkelkarme, føringsskinner samt samtlige beslagdele er også galvaniseret. Du er dermed sikret en lang holdbarhed på din ledhejseport og med 10 års garanti.

Alle stålsektioner er fremstillet efter den dobbeltvæggede sandwichmetode og er fyldt med hårdt PUR-skum. Det gør lyd- og varmeisoleringen bedre og samtidig portene ekstra lydsvage. De fleksible læbetætninger slutter tæt selv ved lave temperaturer og forhindrer støvi-ndtrægning og varmetab. Gummi-profilen, der sidder ved portens underkant, garanterer for optimal beskyttelse mod vand og smuds. Den udjævner også mindre ujævnheder i gulvet og er med til at forebygge skader og tilskadekomst.

Alle ledhejseporte har en vejrbestandig karmfod af galvaniseret stål. Vand kan dermed uhindret løbe af og forhindrer at rust sætter sig på karmen.

Det er muligt at tilvæge et thermo-karmsæt, som kan give op til 15% bedre varmeisolering (afhængig af portmotiv og portstørrelse) med termisk optimering af karmene på tre sider ved montering bag åbningen.

check brochure for mere information

Kvalitet:

  1. Dobbeltvægget og isoleret

Vores stålsektioner fremstilles udelukkende efter den dobbeltvæggede sandwich-metode og fyldes med varmeisolerende, hårdt PUR-skum. Sammenlignet med enkeltvæggede porte er lyd- og varmeisoleringen bedre, og portene er ekstra lydsvage. De fleksible læbetætninger mellem sektionerne slutter selv ved lave temperaturer blødt og tæt og forhindrer varmetab og støvindtrængning.

2. Frostsikker gulvtætning

En gummiprofil ved portens underkant garanterer optimal beskyttelse mod vand og smuds, udligner mindre ujævnheder i gulvet og forebygger skader og tilskadekomst. Gulvtætningen er fremstillet af kvalitets-EPDM ( etylen-propylen-dien-kautsjuk), som er kendt for sin høje grad af elasticitet, sin vejrbestandighed og sin lange levetid.

3. Læbetætninger på karmen

Ekstra brede læbetætninger ved sidekarmen sørger for endnu bedre varmeisolering og smudsafvisning.

4. Tilpasning af karmfod

Novoferms ledhejseporte har en vejrbestandig karmfod af galvaniseret stål. Derfor kan vand og ophobet væde uhindret løbe af og vil heller ikke på længere sigt give rust på karmen. På grund af den trinvise konstruktion er den særlig velegnet til renoveringer, når en vippeport med gulvskinne udskiftes med en garage-ledhejseport.

5. Novoferms kvalitetsstempel

Der er ingen grund til at skjule kvalitet. Derfor er alle Novoferms ledhejseporte forsynet med Novoferms kvalitetsstempel. Det garanterer de bedste materialer og førsteklasses forarbejdning.

6. Thermo-karmsæt

Det nye tætnings- og isolationslistesystem, der kan tilvælges, forbedrer de dobbeltvæggede Novoferm E®-ledhejseportes allerede gode egenskaber. Op til 15%* bedre varmeisolering med termisk optimering af karmene på tre sider ved montering bag åbningen. Enkel og hurtig montering med indstiks- og clipsprofil, som kan anvendes til alle Novoferm E®-ledhejseporte. Thermo karmsættet understøtter aktivt optimeringen af bygningens balance.

*afhænger af portmotiv og portstørrelse.

At designe en ledhejseport

Det er muligt at sætte sit helt eget præg på sin nye ledhejseport fra Novoferm. Der findes et stort udvalg af overflader, motiver, Super-color og RAL-farver samt side- og gangdøre.

Det er også muligt at få ledhejseporte i træ med struktur eller individuel prægning.

Der kan købes mange former for udstyr, som f.eks. lyslister, ruder, greb, drivmekanismer, taster og håndsendere.

Når det kommer til design af ledhejseporte, er der en lille forskel på mulighederne til hhv. ISO20 porte og ISO45 porte samt ISO70 Der findes et lidt større udvalg af designs til ISO45 porte og ISO70 porte.

Alle ledhejseporte og døre, som enten er lakerede, foliebeklædte eller med strukturoverflader er slutbehandlet hos Novoferm. Det giver kvalitetsoverflader, som er langt mindre følsomme overfor ydre påvirkninger og samtidig giver din garage et flot udseende, som du kan nyde synet af i mange år.

En ledhejseport i træ fra Novoferm er fremstillet af omhyggeligt udvalgt nordisk fyrretræ eller afrikansk Okoumë. Fyrretræet er kendetegnet ved sin indbydende lyse farve og de overvejende lige årer. Okoumë funkler i en lys rødbrun farve, som bliver mørkere, når det rammes af solens stråler. Alle træer stammer fra kontrolleret, dyrkede træbevoksninger.

De viste illustrationer er portbladsstørrelse 2500 x 2125 mm. - andre størrelser kan afvige fra det viste. Portblad inderside: grundlakering på polyesterbasis, gråhvid tilsvarende RAL 9002 Portblad yderside (standard): Trafikhvid tilsvarende RAL9016 - grundbelægning Portblad yderside: Super-color eller RAL-farve efter valg mod merpris - slutbehandlet
Ledhejseporte fås i diskret åremønstret Woodgrain eller i den elegant, glatte overflade Noblesse.
Dertil kan man vælge mellem 11 slutlakerede , prisbillige Super-color farver / foretrukne farver og næsten alle RAL-farver.
Det er muligt at vælge mellem fire forskellige, vejrbestandige, slutbehandlede, silkematte satin overflader med lav tilsmudsnings-tendens til alle porte med 45 mm. isolering.
Ledhejseporte ISO45 fås i seks forskellige, vejrbestandige, slutbehandlede foliebelægninger i autentisk rustikt træmønster med glat overflade. Du kan bestille træmønster til stor ribbe, stor lamel og delvist kassette (kun Golden oak, Dark oak og Mahagoni oak)
Til din ledhejseport kan der tilvælges mellem et udvalg af rudevarianter. Alle ruder er fremstillet af vejrbestandigt akrylglas eller slagfast polykarbonat og giver den højest mulige lysgennemtrængelighed.
Til ledhejseporte fås porthåndtag i kunststof og aluminium
LED-belysning viser din port i skarpt lys med et meget lavt strømforbrug. Belysningen er vejrbeskyttet og giver regelmæssig fordeling af lys over portens bredde med hhv. 4, 6 eller 8 LED'er indtil 3000, 4000 eller 5000 mm. bred port.
Pladsbesparende montering under garagens overligger - kun 2 cm i højden og 4 cm i bredden.
Kan styres via 2-kanals håndsender og separat betjening uafhængigt af drevfunktion muligt.
Lang levetid med LED-teknik - inkl. nettransformer 230V/12V

Til alle ledhejseporte er det muligt at tilkøbe garageportdrev og tilbehør. Klik på knappen for at læse mere om automatik og tilbehør.

Priser ledhejseporte

 

Vi anbefaler, at du kontakter os, for at få den mest nøjagtige pris på din nye ledhejseport, da prisen varierer efter portens størrelse, design og udstyr.

Vi hjælper dig gerne med at finde den helt rigtige port løsning efter dine ønsker og behov.