Spring til indhold

Odderupvej 15

6880 Tarm

+45 26130451

Lad os få en dialog om dit projekt

info@kstmontageogteknik.dk

Vi besvarer hurtigst muligt

Vi forhandler
Novoferm
duoporte

DUOPORT

Hvorfor vælge en
duoport

En duoport – også kaldet fløjport, anvendes oftest når garagen bruges til opbevaring af haveredskaber eller til lagerrum til hobby og fritid.

Med en duoport/fløjport fra Novoferm kan du selv vælge om portfløjene skal monteres, så de åbner indad eller udad. På den måde beslutter du, hvorvidt du vil udnytte pladsen foran garagen eller udnytte pladsen inde i garagen. Alt efter dine ønsker og behov, kan det vælges om begge fløje eller kun portblad åbnes.

Fløjporte fra Novoferm har en hård kerne af 45 mm. tyk PUR-skum, som giver høj varmeisolering og termisk adskilte profiler.

duoport fordele

Præcis forarbejdning

Alle dørbladsrammer er fremstillet af aluminium og garanterer høj vejrbestandighed. De robust forarbejdede 3D hængsler sørger for, at dørene åbner og lukker helt præcis hver gang.

Isolering

Stålsektioner er fremstillet efter den dobbeltvæggede sandwichmetode med hårdt PUR-skum i midten. Det gør porten mere lydsvag og varmeisoleringen bedre.

Design muligheder

Der findes et stort udvalg af designmuligheder til din nye fløjport – lige fra overflader i RAL-farver til Satin og foliebeklædning i træmønster. Dertil kan vælges mellem flere slags ruder og porthåndtag af kunststof og aluminium.

check brochure for mere information

At designe en duoport

Mulighederne er mange, når du skal designe din nye duoport fra Novoferm.

Der findes et stort udvalg af prægninger, overflader, Super-color og RAL-farver. Tilvalg af ruder og porthåndtag af kunststof og aluminium.

Duoporte fås i diskret åremønstret Woodgrain-træstruktur eller i den elegante, glatte overflade Noblesse.
Dertil kan man vælge mellem 11 slutlakerede, prisbillige Super-color farver / foretrukne farver og næsten alle RAL-farver.
Det er muligt at vælge mellem seks forskellige slutbehandlede foliebelægninger i autentisk rustisk træmønster med glat overflade til alle porte med 45 mm. isolering. Træmønster kan bestilles til stor ribbe, stor lamel og delvist i kassette (Golden oak, Dark oak og mahagoni oak)
Det er muligt at vælge mellem 4 forskellige vejrbestandige, slutbehandlede, silkematte satin overflader med lav tilsmudsnings-tendens til alle porte med 45 mm. isolering.
Til din duoport kan der tilvælges mellem et udvalg af rudevarianter. Alle ruder er fremstillet af vejrbestandigt akrylglas eller slagfast polykarbonat og giver den højest mulige lysgennemtrængelighed.

Vinduer:

Dimensioner: Indvendigt ca. 392 x 192 mm – Udvendigt: ca. 460 x 260 mm

Vinduestykkelser:

Til portprægningerne Rustik, Helsektion og Planke: klar eller krystalklar 25 mm. dobbelt akrylglasrude

Til portprægningen Fyldning: klar eller krystalklar 20 mm. dobbelt akrylglasrude

Til duoport fås håndtag i kunststof og aluminium.

Priser duoporte

Vi anbefaler, at du kontakter os, for at få den mest nøjagtige pris på din nye duoport, da prisen varierer efter portens størrelse, design og udstyr.

Vi hjælper dig gerne med at finde den helt rigtige portløsning efter dine ønsker og behov.