Porte & Døre

garageporte og -døre til ethvert behov

Ledhejseporte

Med en ledhejseport får du høj komfort, sikkerhed og optimal pladsudnyttelse. Porten monteres altid på indvendig side, som giver optimal pladsudnyttelse i portåbningen. Porten åbner lodret og kører ind under loftet i garagen og kræver derfor ikke plads foran porten. Ønsker du en integreret gangdør i din ledhejseport er dette også muligt.

Fløjporte

En fløjport anvendes oftest når garagen bruges til opbevaring af haveredskaber eller til lagerrum til hobby og fritid. Med en duoport kan du selv vælge om portfløjene skal monteres så de åbner indad eller udad. På den måde beslutter du, hvorvidt du vil udnytte pladsen foran garagen eller udnytte pladsen inde i garagen. Alt efter dine ønsker og behov kan det vælges om begge fløje eller kun portblad åbnes.

Side- & hoveddøre

Når du ikke ønsker at åbne hele porten blot for at trække cyklen ud eller hente en skruetrækker i garagen, er her løsningen. Til alle garageporte kan du få en sidedør med samme udseende som din garageport eller vælge sidedøren i et andet design. Din hoveddør er et centralt element i din husfacade. Hver dag ser, rører og bruger du den. Derfor skal din dør komplementere facaden, være sikker og samtidig sørge for den bedste isolering.

Carporte

En carport - én af de bedste skyggeløsninger til husets udendørs plads. En carport kan benyttes til mange formål som f.eks. biler, motorcykler, verandaer og til afdækning af enhver åben plads. Vores carporte yder beskyttelse mod regn, syreregn, sne og haglstorme. Det moderne og elegante design af Carport-serien passer til det nordiske miljø og bringer en strejf af originalitet til dit hjem.

Automatik & tilbehør

Vi har med vores gode samarbejdspartnere og leverandører mulighed for at levere en lang række automatiske løsninger, der matcher ethvert behov. Vi leverer solide og driftsikre automatikker ligesom der kan tilkøbes tilbehør til enhver garageport.

Løsningen til dig

Porte og døre kan skræddersyes efter dine ønsker og behov

Vi er forhandler af bl.a. hollandske Condoor og tyske Novoferm, som ligger helt i top i den europæiske produktion af porte og døre, hvilket sikrer dig et stort udvalg af højtydende produkter, hvor kvaliteten er helt i top og et design-udvalg hvor næsten kun fantasien sætter grænser.

Des mere har vi nu mulighed for at tilbyde en række af spændende løsninger fra Ryterna, som udover garageporte også tilbyder løsninger til bl.a. carporte, skydeporte og hoveddøre.

Kontakt os for at høre nærmere om mulige løsninger til dit projekt.

Condoor

Ekstrem holdbarhed

Med en garageport fra hollandske Condoor er du sikret høj kvalitet og funtionalitet. En garageport fra Condoor kendetegnes ved det klassiske og rustikke design og den ekstrem høje holdbarhed.

Reduceret energiforbrug

Alle garageporte er produceret af 40 mm tykke sandwichpaneler af stål, som passer fejlfrit sammen via en han-hun konstruktion. Panelernes forside og bagside er lavet af ekstra tyk stål (0,5 mm). Indvendigt er panelerne udfyldte med brandhæmmende polyuretanskum. Samlet giver dette en isoleringsevne i CE-standardens højeste klasse, som vil reducere dit energiforbrug væsentligt. På ledhejseporte er der samtidig dobbelt-tætninger i begge sider og top, hvilket også bidrager væsentligt til den reducerede energiforbrug.

CE-godkendt

Condoor garageporte opfylder de strenge europæiske retningslinjer inden for sikkerhed og holdbarhed, så du er sikret en garageport af rette kvalitet.

Novoferm

Flere sektionstykkelser

Ledhejseporte fra Novoferm fås i tre sektionstykkelser – ISO20 med en sektionstykkelse på 20 mm, som ofte bruges i mindre, ikke-isolerede garager. ISO45 med en sektionstykkelse på 45 mm, som er den mest anvendte i private hjem samt ISO70 med en sektionstykkelse på 70 mm, som giver helt optimale isoleringsevner. 

Kvalitet og energieffektivitet

En garageport udsættes dagligt for vind og vejr og skal samtidig fungere problemfrit døgnet rundt. Derfor er konstruktionen vigtig. Alle ledhejseporte har stål af dobbelt isolering og er benævnt efter isoleringstykkelse. Fra den billigste ISO20 til den eksklusive ISO45, som har et større udvalg af udstyr. De enkelte portsektioner er fremstillet af galvaniseret finplade og lakeres med en modstandsdygtig polyesterbaseret lak. Alle vinkelkarme, føringsskinner samt samtlige beslagdele er også galvaniseret. Du er dermed sikret en lang holdbarhed på din ledhejseport.

CE-godkendt

Alle porte og drivmekanismer fra Novoferm er produceret i overensstemmelse med de skrappe krav fra kvalitetsstyringssystemet DIN ISO 9001. Alle ledhejse-systemer opfylder de krav, som den europæiske produktstandard DIN EN 13241-1 kræver til porte. Alle garageportdrev er afprøvet med hver Novoferm garageport og opfylder de aktuelt gældende standarder og lovkrav. Certificerede garageporte fra Novoferm er TÜV-testet og yder sikkerhed på højeste niveau.

Ryterna

Perkeft akustik

Vælger du en garageport fra Ryterna, er du sikret en port i høj kvalitet. Alle ledhejseporte består af 40 mm isolerede stålpaneler, hvilket sikrer perfekt akustik og termisk isolering.

Mange løsninger

Hos Ryterna finder du et stort udvalg af design muligheder af garageporte. Her er det også muligt at finde anderledes og spændende designs, der vil pryde dit hjem. Ledhejseporte skræddersyes lige efter dine ønsker og behov.

Skydeporte

Med Ryterna har du også mulighed for at vælge en skydeport fremfor en ledhejseport. En skydeport kører langs væggen og giver dig derfor frit til loftet ligesom der ikke kræves den samme fri overhøjde, som der gør ved ledhejseporte.

Fløjporte

Luxe-line Twin fra Condoor

De tre vigtigste aspekter ved Luxe-Line Twin er: Design, Isolering og Anvendelighed. Designet af Luxe-Line Twin laves helt efter dit eget ønske. Endvidere er hver Luxe-Line dør skræddersyet specielt til dig i holdbare materialer, såsom aluminium og høj-kvalitets galvaniseret stål. Som resultat af dette kræver din Luxe-Line dør stort set ingen vedligeholdelse. Isoleringen og de effektive gummi-profiler på din gangdør hjælper med at undgå unødvendigt varmetab, træk og fugt. For at opnå dette er de 53 mm høj-kvalitets aluminiums profiler termisk adskilt for at sikre, at der ikke kommer fugt ind. De 40 mm tykke stål-sandwichpaneler giver optimal isolering, hvilket holder kulden ude. Du bestemmer på hvilken side du ønsker gangdøren. Hvis ønsket, kan du bestille Luxe-Line Twin med asymmetrisk dørblad for endnu større indgangs-åbning. Gangdøren er tilpasset standard med dør-handtag og cylinderlås og det ekstra dørblad er tilpasset med to glidelåse. Hvis nødvendigt kan begge dele selvfølgelig åbnes op. For din sikkerhed kan Luxe-Line Twin leveres med en trepunkts lås. 

Duoporte fra Novoferm

Med en Duoport fra Novoferm kan du selv vælge om portfløjene skal monteres, så de åbner indad eller udad. På den måde beslutter du, hvorvidt du vil udnytte pladsen foran garagen eller udnytte pladsen inde i garagen. Alt efter dine ønsker og behov kan det vælges om begge fløje eller kun portblad åbnet. Duoporte fra Novoferm har en hård kerne af 45 mm tyk PUR-skum, som giver høj varmeisolering og termisk adskilte profiler. Alle dørbladsrammer er fremstillet af aluminium og garanterer høj vejrbestandighed. De robust forarbejdede 3D hængsler sørger for at dørene åbner og lukker helt præcist hver gang. Stålsektioner er fremstillet efter den dobbeltvæggede sandwichmetode med hårdt PUR-skum i midten. Det gør porten mere lydsvag og varmeisoleringen bedre. Der findes et stort udvalg af designmuligheder til din nye Duoport – lige fra overflader i RAL-farver til Satin og foliebeklædning i træmønster.

Sidehængslede garageporte fra Ryterna

Sidehængslede garageporte kan være den perfekte løsning, hvis din garage benyttes som opbevaringsplads eller værksted. Sidehængslede garageporte fra Ryterna er i originalt, robust design med lang levetid og lav vedligeholdelse. Den sidehængslede port kan deles lige eller i en andel 1/3 til 2/3. Alle Ryternas sidehængslede porte produceres efter dine specifikke mål og i et uendeligt stort udvalg af designs, hvor du for alvor har mulighed for at tilpasse porten efter din facades udseende og sætte dit helt eget personlige præg på din nye port. 

Side- & hoveddøre

Sidedøre fra Condoor, Novoferm og Ryterna

Til alle garageporte kan du få en sidedør med samme udseende. Sidedøren kan fås i alle portprægninger og farver, i standardstørrelser med venstre eller højre anslag – med indvendigt eller udvendigt anslag og tilmed også i specialstørrelser efter dit behov. Alle sidedøre er fremstillet af aluminiumsprofiler i høj kvalitet. Dørbladsfyldningerne er dobbeltvæggede og består af galvaniseret stålplade. Alle dørbladsrammer er fremstillet af høj-kvalitets aluminium, som garanterer høj vejrbestandighed og minimal vedligeholdelse.

Hoveddøre fra Ryterna

Din hoveddør er et centralt element i din husfacade. Hver dag ser, rører og bruger du den. Derfor skal din dør komplementere facaden, være sikker og samtidig sørge for den bedste isolering. Hos Ryterna tilbydes et bredt udvalg af hoveddøre på standard- og specialmål med et spændende udvalg af designs. Dørene er fremstillet efter nyeste teknologi kombineret med perfekt design og giver fremragende resultater, udseende og ydeevne.

check brochure for mere information

Carporte

Carporte fra Ryterna

Carporte fra Ryterna fremstår moderne og elegante. Carporten kan både stå alene eller læne sig op langs en eksisterende bygning og på den måde være en multifunktionel tilføjelse til dit hus eller have. Du kan bruge carporten som ly til bilen, opbevaring af cykel- eller haveudstyr, som pergola eller andet.

Lav vedligeholdelse

Ryterna carporte er lavet af pulverlakerede aluminiumsprofiler og solid polycarbonat. Du kan bestille en carport malet i næsten alle RAL-farver. Som et resultat kan du skabe et matchende og ensartet design med den eksisterende indstilling. På grund af det installerede afløbssystem kræver carporte meget lav vedligeholdelse.

På mål

Du kan forbinde flere carporte i serie på langs eller sidelæns for at dække et større areal. Ryterna Carporte leveres klar til montage med fundamentankerbeslag og beslag.

B: 3000 mm

H: 2500 mm

L: 5400 mm

Vindmodstand: 120 km/t

Snelast: 100 kg/kvm

Tag: 2,7 mm tyk polycarbonat

check brochure for mere information

Automatik & tilbehør

Automatik

Til alle garageporte fra vores leverandører kan tilkøbes driftssikker automatik. Alle er af højeste kvalitet og med perfekt ydeevne. Til alle automatikker medfølger min. 2 stk. fjernbetjeninger med undtagelse af automatik fra Novoferm, hvor kun 1 stk. fjernbetjening medfølger. Det er også muligt at købe automatik uden bestilling af port. Kontakt os da for at høre nærmere.

App-styring

Du kan tilkøbe app-styring for nem og enkel betjening af din garageport via din smartphone. Vores app-styring er trådløs og let at installere. Der er returmodtager inkl., hvilket betyder at du altid kan se om din port er åbnet eller lukket på din smartphone.

Tilbehør

Der kan tilkøbes forskelligt ekstra tilbehør – alt efter hvilken producent, du har valgt din nye garageport fra. Her er bl.a. trådløst kodetastatur, ekstra fjernbetjeninger, lys, indvendig tryk, modtager/sender til styring af port fra køretøj, som f.eks. bil, motorcykel, atv, havetraktor. Mulighederne for tilbehør er mange.