Spring til indhold

Odderupvej 15

6880 Tarm

+45 26130451

Lad os få en dialog om dit projekt

info@kstmontageogteknik.dk

Vi besvarer hurtigst muligt

Condoor Porte & Døre

garageporte og -døre til ethvert behov

Ledhejseporte

Med en ledhejseport får du høj komfort, sikkerhed og optimal pladsudnyttelse. Porten monteres altid på indvendig side, som giver optimal pladsudnyttelse i portåbningen. Porten åbner lodret og kører ind under loftet i garagen og kræver derfor ikke plads foran porten. Ønsker du en integreret gangdør i din ledhejseport er dette også muligt.

Fløjporte

En fløjport anvendes oftest når garagen bruges til opbevaring af haveredskaber eller til lagerrum til hobby og fritid. Med en duoport kan du selv vælge om portfløjene skal monteres så de åbner indad eller udad. På den måde beslutter du, hvorvidt du vil udnytte pladsen foran garagen eller udnytte pladsen inde i garagen. Alt efter dine ønsker og behov kan det vælges om begge fløje eller kun portblad åbnes.

Sidedøre

Når du ikke ønsker at åbne hele porten blot for at trække cyklen ud eller hente en skruetrækker i garagen, er her løsningen. Til alle garageporte kan du få en sidedør med samme udseende som din garageport eller vælge sidedøren i et andet design

Automatik & tilbehør

Vi har med vores gode samarbejdspartnere og leverandører mulighed for at levere en lang række automatiske løsninger, der matcher ethvert behov. Vi leverer solide og driftsikre automatikker ligesom der kan tilkøbes tilbehør til enhver garageport.

Løsningen til dig

Porte og døre kan skræddersyes efter dine ønsker og behov

Vi er forhandler af hollandske Condoor, som ligger helt i top i den europæiske produktion af porte og døre, hvilket sikrer dig et stort udvalg af højtydende produkter, hvor kvaliteten er helt i top og et design-udvalg hvor næsten kun fantasien sætter grænser.

Condoor er kendetegnet ved det klassiske og rustikke design i en kvalitet, der sikrer dig en garageport med en nævneværdig holdbarhed.

Kontakt os for at høre nærmere om mulige løsninger til dit projekt.

ledhejseporte

Ekstrem holdbarhed

Med en garageport fra hollandske Condoor er du sikret høj kvalitet og funtionalitet. En garageport fra Condoor kendetegnes ved det klassiske og rustikke design og den ekstrem høje holdbarhed.

Reduceret energiforbrug

Alle garageporte er produceret af 40 mm tykke sandwichpaneler af stål, som passer fejlfrit sammen via en han-hun konstruktion. Panelernes forside og bagside er lavet af ekstra tyk stål (0,5 mm). Indvendigt er panelerne udfyldte med brandhæmmende polyuretanskum. Samlet giver dette en isoleringsevne i CE-standardens højeste klasse, som vil reducere dit energiforbrug væsentligt. På ledhejseporte er der samtidig dobbelt-tætninger i begge sider og top, hvilket også bidrager væsentligt til den reducerede energiforbrug.

CE-godkendt

Condoor garageporte opfylder de strenge europæiske retningslinjer inden for sikkerhed og holdbarhed, så du er sikret en garageport af rette kvalitet.

check brochure for mere information

Fløjporte

Luxe-line Twin fra Condoor

De tre vigtigste aspekter ved Luxe-Line Twin er: Design, Isolering og Anvendelighed. Designet af Luxe-Line Twin laves helt efter dit eget ønske. Endvidere er hver Luxe-Line dør skræddersyet specielt til dig i holdbare materialer, såsom aluminium og høj-kvalitets galvaniseret stål. Som resultat af dette kræver din Luxe-Line dør stort set ingen vedligeholdelse. Isoleringen og de effektive gummi-profiler på din gangdør hjælper med at undgå unødvendigt varmetab, træk og fugt. For at opnå dette er de 53 mm høj-kvalitets aluminiums profiler termisk adskilt for at sikre, at der ikke kommer fugt ind. De 40 mm tykke stål-sandwichpaneler giver optimal isolering, hvilket holder kulden ude. Du bestemmer på hvilken side du ønsker gangdøren. Hvis ønsket, kan du bestille Luxe-Line Twin med asymmetrisk dørblad for endnu større indgangs-åbning. Gangdøren er tilpasset standard med dør-handtag og cylinderlås og det ekstra dørblad er tilpasset med to glidelåse. Hvis nødvendigt kan begge dele selvfølgelig åbnes op. For din sikkerhed kan Luxe-Line Twin leveres med en trepunkts lås. 

Sidedøre

Sidedøre fra Condoor

Til alle garageporte kan du få en sidedør med samme udseende. Sidedøren kan fås i alle portprægninger og farver, i standardstørrelser med venstre eller højre anslag – med indvendigt eller udvendigt anslag og tilmed også i specialstørrelser efter dit behov. Alle sidedøre er fremstillet af aluminiumsprofiler i høj kvalitet. Dørbladsfyldningerne er dobbeltvæggede og består af galvaniseret stålplade. Alle dørbladsrammer er fremstillet af høj-kvalitets aluminium, som garanterer høj vejrbestandighed og minimal vedligeholdelse.

Automatik & tilbehør

Automatik

Til alle garageporte fra Condoor kan tilkøbes driftssikker automatik. Alle er af højeste kvalitet og med perfekt ydeevne. Til alle automatikker medfølger min. 2 stk. fjernbetjeninger og 1 stk. trådløs vægtryk som standard. Det er også muligt at købe automatik uden bestilling af port. Kontakt os da for at høre nærmere.

App-styring

Du kan tilkøbe app-styring for nem og enkel betjening af din garageport via din smartphone. Vores app-styring er trådløs og let at installere. Der er returmodtager inkl., hvilket betyder, at du altid kan se om din port er åbnet eller lukket på din smartphone.

Tilbehør

Der kan tilkøbes forskelligt ekstra tilbehør. Her er bl.a. trådløs kodetastatur, ekstra fjernbetjeninger, lys, indvendig tryk, modtager/sender til styring af port fra køretøj, som f.eks. bil, motorcykel, atv, havetraktor. Mulighederne for tilbehør er mange.